Hyvää alkanutta vuotta 2023

01.01.2023

Vuosi 2022 oli monella tapaa jatkuvaa muutosta. Vuoden aikana muutimme Kempeleestä Raaheen. Näyttelykäynnit jäivät vähiin, enemmänkin itse olin kehäsihteerinä. Topin kanssa harrastelimme agilityä, Niiskusta tuli Kennelliiton kaverikoira syksyllä. Paras reissu oli lienee elokuussa, kun haimme Lunan (Snösnos Tequila Sunrise) Lenalta ja Jan-Erikiltä.

Luna on kyllä melko rohkea koira, edes uuden vuoden paukkeet eivät häirinneet mitenkään. Luna ja Niisku kävivät pihalla rakettien paukkeessa, mutta Topia raketit hieman haittasivat. Kempeleessä asuessa Kamusta tuli todella paukkuarka yllättäen helmikuussa alkaneet ilotulituksen myötä ja tätä ikävää kokemusta korosti myös oma reaktio yllättävään tilanteeseen. Kamu jäikin joulun jälkeen mummolaan viettämään paukutonta uutta vuotta. Nuorena poikana Kamu ei välittänyt paukkeesta ollenkaan. Topi lienee Kamun seurana oppinut pelkäämään. Oma ajatus uuden vuoden kanssa on ollut, että opetan koirille ettei pihalta kuulu yhtään mitään kummallista, tämä ainakin toimi nyt Lunan kanssa.

Loppuvuodesta Topi oli joulun jälkeen astustusreissulla ja sen tuloksia toiveikkaina odottelemme. Olen uuden vuoden lupauksena luvannut olla aktiivisempi tänä vuonna, kuvailla enemmän ja ennen kaikkea jakaa kuvia. Tähän ehkä kannustanee vielä tulossa oleva lahja itselleni valmistuessani 30.12. opinto-ohjaajaksi.. eli toiveissa myös parempia kuvia jatkossa.