Syksyn 2022 kuulumisia

14.08.2022

Kotisivu on ollut hiljainen ja meillä on ollut monia muutoksia reilun vuoden aikana. Kamu (Noblewhite Kind Of Magic) on muuttanut asumaan Venlan kanssa omaan asuntoon ja viettää siellä leppoisia eläkepäiviä. Netta (Dunlin´s Noble Jewel OF Houndbrae) on muuttanut Sirpa-Helenan perheeseen poikansa Tuiskun (Minako Shiroi Joulun Valo) seuraksi. 
Topin (Minako Shiroi Joulun Toivo) ja Niiskun (Minako Shiroi Niiskuneiti) kanssa olemme muuttaneet Raaheen.

Topin kanssa olemme harrastelleen jonkin verran agility, mutta enimmäkseen olemme koiruleiden kanssa pelkästään kotoilleet. Raahessa olemme nauttineet suunnattomasti mukavista puistomaisista lenkkireiteistä, olemme kotiutuneet hyvin. Nyt ei mene enää työmatkoihin kahta tuntia päivässä, joten olemme käyttäneet sen hyvin hyödyksi. 

Niiskulla todettiin silmissä kaihi, joka ei vaikuta koiran elämään kuitenkaan sokeuttavasti. Mutta jalostukseen Niiskusta ei ole. Harmi, sillä niin ihanan mustaa pigmenttiä ja muutenkin varsin mallikas. Topihan ei kovinkaan näytelmistä nauti, joten kovin ei ole ollut innokkuutta, mutta olen itse ollut aktiivinen kehäsihteeri ja nauttinut erityisesti saadessani kirjoitella arvosteluja sähköisesti.

Kasvattaminen kuitenkin kiinnostaa minua ja uusia suunnitelmia on tehty ja meille on tulossa uusi pentunen. Mutta tästä lisää myöhemmin.