Luna tuli taloon

06.12.2022

Joskus ihan satunnaisesta kommentista voi lähteä idea liikkeelle :) Kesäkuussa Ähtärin erkkarissa kävin tervehtimässä Snösnos kennelin väkeä ja satuin mainitsemaan, että jossain vaiheessa olen etsimässä narttupentua, mutta en kuitenkaan vielä.  Heinäkuussa sain Lenalta viestin, että olisinko kiinnostunut, koska heille oli syntynyt kolme narttupentua. Varauksia kyllä oli, mutta jos olen kiinnostunut, niin... Siitähän ajatus sitten eteni, eihän tuommoisesta voi mitenkään kieltäytyä. 

Niimpä me sitten tyttäreni Venlan kanssa lähdimme reissuun elokuun puolivälissä hakemaan "Tequilaa" kotiin. Hieman hirvitti, miten me oikein kieliongelmien kanssa selvitään, mutta hyvin selvittiin. Junalla Helsinkiin ja siitä sitten laivalla Tukholmaan. Lena ja Jan-Erik hakivat meidän satamasta, vietimme kivan päivän ja päivän päätteeksi he toivat meidät Lunan kera takaisin satamaan. Päivän aikana saimme tutustua myös Bearniceen ja Pauliin, joiden luona Luna oli viettänyt pentuajan.  Luna ihastutti luonteellaan, oli todella rohkea ja reipas pentu. Luna sai paljon huomiota ja rapsutuksia matkan aikana ja hyvin tyynesti otti kaiken vastaan. Myös paluumatka junassa meni mukavasti. Tuhannet kiitokset Lena ja Jan-Erik maailman ihanimmasta Lunasta!

Tequilasta tulikin siis Luna. Nyt ehkä hieman harmittaa nimen vaihto, mutta Luna se nyt sitten on. Jostain kumman syystä, kun Venla nimiä ehdotteli, jotenkin tuo Lunakin liittyy Pottereihin.

Aluksi Topi ja varsinkin Niiskunen olivat vähän, että minkä toit mukanasi, mutta nopeasti Luna vaan otti oman paikkansa. Nyt on melko sopuisa porukka kasassa. Harmittavasti Raahessa ei ehditty pentukouluun ja lähimmät treenit olisivat olleet Oulussa. Oma syksyni on työn osalta ollut niin hektinen, että olemme tyytyneet vain lenkkeilemään ja kotoilemaan.