Toiveissa koiramainen vuosi 2021

05.01.2021

Vuosi 2020 meni omalla painollaan. Meillä ei juuri ole uutisia näyttelyrintamalta muutenkaan pitkään aikaan. Viime vuonna oli tarkoitus Niiskusen (Minako Shiroi Niiskuneiti) kanssa käydä näytillä, mutta kesällä koiruli oli niin karvaton juniori. Myöskään pentusuunnitelmat eivät toteutuneet.

Vuoteen mahtui myös kivoja juttuja. Nappi ja Topi (Minako Shiroi Joulun Toivo) reenasivat agilityä ja Niiskukin aloitti alkeista. Niiskun kanssa korona-aika on jättänyt monet jutut väliin, mutta on kyllä rohkea ja reipas nuori neiti.

Kiva on ollut kuulla myös muista Minako Shiroin-kasvateista ja tavatakin. Kesällä päästiin lenkkeilemäänkin yhdessä. 

Syksyn suurin merkkitapahtuma oli lienee Kamun (Noblewhite Kind Of Magic) 10-vuotissynttärit, joita juhlistimme Kamun kanssa oikein hotellilomalla Kainuussa, Kalevala-hotellin maisemissa. Kamu on kyllä luonteeltaan aivan ihana, joskin toiset urokset eivät ole tykkäyslistalla ollenkaan. 

Muutenpa vuosi oli melko tasaista ja yksitoikkoista puurtamista. Omat työ- ja opiskelukuviot veivät aikaa melkoisesti. 

Toiveissa viime vuonna oli myös järjestää japaninpystykorvien erikoisnäyttely heinäkuun alussa Iissä. Sekin peruuntui, koska ei osattu ennustaa koronatilannetta. Ehkäpä me sen vielä joskus järjestämme. 

Mutta nyt katse tulevaan. Koronatilanne ei ole helpottanut, mutta ehkäpä opimme sen kanssa elämään.  Sijoituskoirani Nappi (Minako Shiroi Witch Hermione) on virallisesti siirtynyt jo Jaanan omistukseen, mutta vielä jännitämme torstaihin saakka pentu-uutisia. Todennäköisesti meille ei ole pentuja tulossa. 

Tällä viikolla myös Niisku menee terveystutkimuksiin polvien, silmien ja sydämen osalta. Niiskusta on kasvanut melko sievä nuori lady, jolta löytyy myös sopivasti luonnetta ja erittäin hyvää huumoria ja leikkisyyttä. Jääräpäinen on myös ja jos sukat on hukassa, kannattaa kysäistä Niiskulta :) 

Tämän vuoden suunnitelmissa on jatkaa agilitya, varovaisia pentusuunnitelmia ja toiveissa muutamat näyttelyt sekä muuten viettää melko koiramaista arkea :)

Toivottelen myös kaikille muille mukavampaa alkanutta vuotta ja koiramaisia kujeita pilke silmä kulmassa ;) Toivottavasti nähdään ja arki palautuu jossain muodossa myös :)